Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/langov/public_html/venesa-bg.com/wp-content/themes/fortuna/functions.php on line 357
ЗА НАС – Венеса 999 – Мобилен сервиз за гуми АМ Струма, Благоевград, Кресна, Сандански, Дупница, Самоков, София – Ванеса 999 ремонт, баланс и сервиз на гуми, моторни масла и акумулатори, мобилен сервиз за гуми – автомагистрала Струма Е79

Бързо. Отговорно. Качествено.

Това сме ние: www.venesa-bg.com

Монтаж, демонтаж, ремонт на гуми до 52″

+359878456852

4 оборудвани микробуса

За да отговорим адекватно и навреме на нуждите на нашите клиенти, разполагаме с 4 микробуса, напълно оборудвани за всяка ситуация, разположени в близост до АМ Струма.

Демонтаж, Монтаж, Баланс

Всеки един от нашите микробуси е оборудван с професионална нова техника на немския лидер в сферата BEISBARTH, с възможност за ремонт на гуми до 52″!

Ремонт на гуми и джанти

Независимо от ситуацията, имаме възможност да ремонтираме на пътя дефектирала гума или джанта. При необходимост дори можем да оборудваме автомобила с нови такива. Отново на място.

Подаване на ток и доставка на акумулатори

Покриваме и най-често срещания проблем през зимата: невъзможно запалване заради слаб акумулатор. Може да разчитате на нас да подадем ток на вашето МПС, дори да заменим дефектиралия му акумулатор с нов на посочен от Вас адрес.

Регенерат на гуми

Работим в сътрудничество с фирми, извършващи висококачествен регенерат с продукти на VIPAL и KRAIBURG, както и с RECAMIC (представляващи регенерат на MICHELIN). Свържете се с нас за информация, срокове и цени.

Ремонт на двигател и ходова част

За да бъдем максимално полезни, съвсем скоро ще бъдем в състояние да предложим и ремонти по ходова част и проблеми по двигателя на автомобила. На място, за да спестим Вашето време и да не проваляме плановете Ви за дестинацията, към която сте поели.

На разположение сме 24/7

Винаги, когато имате нужда от ДЕНОНОЩЕН мобилен сервиз, може да разчитате на нас!
Приоритетно обслужваме района на Автомагистрала Струма и Главен път Е79 от София до Кулата, както и района около тях.
Изпълняваме заявки и в цяла България!

Ще ни откриете на тел.: +359878456852

Свържете се с нас

За нас: www.venesa-bg.com

www.venesa-bg.com е част от „Венеса 999“ ЕООД. Фирмата е сред най-търсените и надеждните, ще се отнася до услугите, свързани с ремонта на автомобилни гуми. Компанията е основана преди повече от петнадесет години и до днес предоставя на своите клиенти качествено и винаги отлични услуги.

Обслужването при нас се извършва от квалифицирани специалисти с нужните познания и опит в областта. Целият екип на компанията е преминал през специални курсове и обучения, така че всяка поставена от Вас задача, ще бъде изпълнена професионално и в срок.

В какво сме най-добри

Демонтаж, Баланс, Монтаж на място

100%

Подаване на ТОК

95%

Регенерат на гуми

78%

Без значение от сезона, деня или часа, може да разчитате на нас. 24/7

При проблем с гуми, джанти или акумулатор, достатъчно е само да ни потърсите: +359878456852