999 вида гуми
999 вида гуми
 
EN BG
За фирмата
Автомобилни гуми
Бусови
Товарни гуми
Регенерат
Масла
Акумулатори
Сервиз
Контакти
Промоция
 
   
 

   Фирма "ВЕНЕСА" е официален представител на "Монбат" гр.Монтана. Същата предлага висококачествени акумулатори за леки, товарни и тежкотоварни автомобили

   "МОНБАТ" АД е водещ производител на оловно-киселинни акумулаторни батерии с богат 40-годишен опит в конструирането и производството за военни и граждански цели и традиционно високо качество.
   Постоянното внедряване на нови продукти, висококвалифицираните специалисти и обезпечаването с най-новите технологии и оборудване от водещи европейски и американски фирми отреждат лидерскоот място на дружеството в производството и продажбите на страртерни акумулаторни батерии.
   Размерите на акумулаторните батерии са съобразени конструктивно с размерите на DIN-стандарта, а електро-химичните им показатели отговарят на стандарти по IEC, DIN и EN. Батериите са механически устойчиви в широки температурни граници - от -50 до +70 градуса.
   Заводът е сертифициран по ISO 9001, което му гарантира висококачествена пълна продуктова гама от 12V оловни стартерни акумулаторни батерии за леки и товарни автомобиили, и селско-стопанска техника с капацитет от 36Ah до 210Ah, и батерия 6V/196Ah за трактори.

   
999 вида гуми